PRZYKŁADOWE MENU WESELNE

  • Przywitanie chlebem i solą
  • Toast z szampanem

OBIAD:

  • rosół z makaronem
  • rolady wołowe
  • rolady wieprzowe
  • pieczeń po bawarsku
  • udka z kurczaka nadziewane kapustą i grzybami
  • kluski śląskie
  • kluski białe
  • kapusta czerwona z boczkiem
  • kapusta zasmażana z pieczarkami
  • bukiet warzyw (brokuły, kalafior, marchewka)

ZIMNA PŁYTA

  • deska wędlin swojskich: baleron, szynki gotowane, polędwica surowa, pieczenie na
    różny sposób faszerowane, salceson ozorkowy (wyrób własny)
  • tatar
  • tymbaliki drobiowe
  • pstrąg w galarecie
  • koreczki śledziowe
  • ryba po grecku
  • morszczuk w sosie pomidorowym
  • sznycelki rybne
  • jajka z łososiem i śledziem w sosie tatarskim
  • mozzarella z pomidorem i świeżą bazylią
  • sery pleśniowe, gouda, radamer
  • pieczywo, masło
  • papryka i pieczarki marynowane, ogórki konserwowe

DWIE SAŁATKI DO WYBORU

  • sałatka gyros z sosem majonezowo-czosnkowym
  • sałatka szefa z grilowaną polędwicą
  • sałatka brokułowa
  • sałatka ryżowa
  • sałatka tortellini
  • sałatka wielowarzywna

KOLACJA I

  • dewolaj
  • szwajcar
  • szaszłyk z trzech rodzaji mięs
  • frytki
  • ziemniaki
  • surówka z kapusty pekińskiej
  • surówka z kapusty czerwonej
  • sos tzatzyki

KOLACJA II

  • barszcz czerwony
  • żurek
  • zupa krem z pieczarek z groszkiem ptysiowym
    (do wyboru)

CENA PRZYKŁADOWEGO MENU:

150 zł osoba dorosła   |   80 zł dzieci od 3-9 lat    |   0 zł dzieci do lat 3

Aby uzyskać wystarczające odpowiedzi na temat organizacji wesela i menu wystarczy zadzwonić pod nr tel 725-90-30-90